Miquel Darnés
Degà

Benvingut al blog d’ENGINYERS BCN. Si has arribat fins aquí és molt probable que siguis enginyer. Concretament, de l’àmbit industrial. En aquest cas, doncs, t’interessarà saber qui som exactament els que hem impulsat aquest espai pensat per a vosaltres.

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona és una corporació amb més de 50 anys d’història que agrupa uns 6.000 enginyers de l’àmbit industrial. La seva missió és oferir serveis als col·legiats, treballar per la professió i ser útil a la societat. És per això que cada cop ofereix més i millors serveis al col·lectiu d’enginyers, representa la professió davant les institucions i les empreses i és útil a la societat amb serveis i també garantint la bona praxi professional dels col·legiats.

Des de la nostra institució posem al servei de tots els professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial aquest blog, un espai de referència per compartir continguts, idees i comentaris. Podeu fer-ne ús com millor us convingui: proposant articles, llegint els que altres companys han publicat o generant conversa.

La presentació ja està feta, ara us toca a vosaltres participar en aquest projecte engrescador que pot enriquir una professió tan canviant com la nostra.