ENGINYERS BCN dona un pas més enllà en la seva voluntat de vetllar pels interessos dels enginyers de l’àmbit industrial. Enceta aquest blog amb l’objectiu de ser un referent pels professionals interessats en assabentar-se de les últimes notícies, llegir reportatges de qualitat i escoltar l’opinió d’experts, sempre en relació a l’enginyeria industrial.

El món avança molt de pressa i la professió encara més. Des del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona s’impulsa aquest espai per compartir, opinar i parlar de tot allò que afecti les diverses àrees de treball d’un enginyer industrial.

Si creus que pots aportar informació d’interès al blog d’ENGINYERS BCN no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@ebcn.cat. Esperem les vostres col·laboracions i que gaudiu d’aquest entorn professional tan com nosaltres hem gaudit posant-lo en marxa.

Departament de Formació, Comunicació i Màrqueting d’ENGINYERS BCN (comunicacio@ebcn.cat).